Ielogoties
Reklāma

Agneses gurķi (ar citronskābi)

Informācija
Autors: dace
Visas receptes, ko publicēja dace
Recepte publicēta: 20/09/2009 17:30
Recepte lasīta 14469 reizes
Recepte saglabāta favorītos 39 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- gurķi
- garšvielas (dilles, mārutku saknes, ķiploki, pipari, utt., vai sausais maisījums marinēšanai)
Marinādei:
- 1,5 litrs ūdens
- 2 ēd.k. sāls
- 1 ēd.k. cukurs
- 1 ēd.k. citronskābe
Pagatavošanas process:
1. aplej ar karstu ūdeni burkā saliktos gurķus, tad nolej
2. aplej jau ar garšvielām un nolej
3. aplej ar karsto marinādi un aizvāko, karsēt nevajag.
4 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
elizabete000 | 28/05/2014 11:18
aplej ar garšvielām un nolej??????
selga | 06/04/2011 20:08
Izskatās riktīgi labi!;)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas