Kefīra aukstā zupa

Autors: helgi
Visas receptes, ko publicēja helgi
Recepte publicēta: 12.08.2017. - 16:17:07
Recepte lasīta 3354 reizes
Recepte saglabāta favorītos 69 reizes
Komentāri: 0

Kefīra aukstā zupa

Izejvielas un to daudzums
- vārīti kartupeļi - nelieli 2.gab.
- svaigi lauku gurķi 3.gab.
- cieti novārītas olas 3.gab.
- doktordesa 200-300gr
- kefirs 0.5 %
- krietna sauja lociņi vai citi zaļumi
- sinepes
- sāls
(Izejvielu proporcijas nav stingri noteiktas.)

Pagatavošanas process:
Kartupeļus, gurķus, olas, desu un zaļumus sīki sagriež. Sajauc ar kefīru (ja kafīrs treknāks, tad nedaudz atšķaidu ar ūdeni), pievieno sāli un stiprumam pievieno klasiskās krievu sinepes pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa.
Var pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Piemērots ēdiens ļoti karstai vasaras dienai.

Papildus fotogrāfijas - (3)
1 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.