Cūkas kakla karbonādes cepetis

Autors: helgi
Visas receptes, ko publicēja helgi
Recepte publicēta: 03.09.2016. - 22:54:30
Recepte lasīta 5099 reizes
Recepte saglabāta favorītos 37 reizes
Komentāri: 2

Cūkas kakla karbonādes cepetis

Izejvielas un to daudzums
- 2 kg cūkas kakla karbonādes
- 2 galviņas ķiploki
- klasiskās sinepes
- sāls

Pagatavošanas process:
Gaļas gabalā izdara iegriezumus un katrā iegriezumā ieliek ķiploka daiviņu. Ja ķiploku daiviņas lielas, tās sagriež mazākos gabaliņos.

Pēc tam gaļu nedaudz ierīvē ar sāli.
Gaļu no abām pusēm apsmērē ar sinepēm un tad ietin folijā un liek ledusskapī uz nakti, lai gaļa iemarinējās .
Cepeti 180-200`C cepu tik stundas, cik ir kilogrami gaļas gabalā. Šajā gadījumā cepetis ir 2 kg un cepu 2 stundas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 120

Papildus fotogrāfijas - (2)
712
helgi
Atdzisusi gaļa ir garšīga uz maizītēm.
711
helgi
Tikko cepta gaļa ir mīksta un sulīga.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
ingr | 10.08.2018. - 22:02:20
Termiski apstraadaats siipols neveicina skabsanu.Ja kas..:-)
mia68 | 10.11.2016. - 13:18:14
Cepetim lieku vēl klāt sīpolus, melnos piparus un lauru lapas, visu iekša cepammaisā, sadurstu maisa virspusē caurumus, lai nav ka sautēts, ja ir vēlēšanas un izmēri atļauj, tur pat piemet klāt vēl darzeņus
helgi | 04.06.2017. - 14:06:58
Lielam cepetim sīpolus neliek, jo sīpoli taču veicina produkta saskābšanu.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.