Bez foto

Autors: evodia
Visas receptes, ko publicēja evodia
Recepte publicēta: 01.06.2016. - 19:43:04
Recepte lasīta 2630 reizes
Recepte saglabāta favorītos 15 reizes
Komentāri: 0

Piparkūku kekss

Izejvielas un to daudzums
- 3 olas
- 1 gl. cukura
- 1 tējk. sodas
- 3 gl. miltu
- 250g margarīna
- 3 palieli āboli
- 1 tējk. piedeva piparkūkām

Pagatavošanas process:
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno izkausētu un padzesētu margarīnu, kurš sajaukts ar piparkūku piedevu, samaisīt, pievienot izsijātus miltus ar sodu. Ābolus nomizot un sarīvēt uz rupjās sakņu rīves un samaisīt ar pārējo masu. Cept kēksa formā, kurā ieklāts cepamais papīrs, ~ 180C ~ 40 min. vai arī līdz kociņš sauss. Kad kēks atdzisis, tad glabāt plastmasas vai auduma maisiņā.

0 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.