Augļu kūka "Vasara"

Autors: zemene50
Visas receptes, ko publicēja zemene50
Recepte publicēta: 24.04.2016. - 15:12:22
Recepte lasīta 3816 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0

Augļu kūka "Vasara"

Izejvielas un to daudzums
Kūkai nepieciešams izcept divus olu biskvītus.

Pildījumam nepieciešams:
- 0, 7 ml saldais krejums
- 250 grami malts biezpiens
- 200 grami cukurs
- augļi (zaļās vīnogas, zemenes, persiki)
- 1 paciņa želantīns

Pagatavošanas process:
Pagatavojam kūkas pildījumu: saputo saldo krējumu, pievieno maltu biezpienu, masā liek sakapātus augļus, visu samaisa, beigās pievieno uzbriedinātu izkausētu želantīnu. Formā liekam pirmo biskvītu, tad pusi no pildījuma, liekam otro biskvītu un otru pusi no pildījuma, virsu nolīdzinam un liekam leduskapī atdzist.Kūkas virsu rotājam ar augļiem, pārlejam ar augļu želeju.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 120

Recepte 12 personām

Papildus fotogrāfijas - (2)
1 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.