Ielogoties
Reklāma

Dolmas latviešu gaumē

Informācija
Autors: silvaana
Visas receptes, ko publicēja silvaana
Recepte publicēta: 03/05/2015 00:59
Recepte lasīta 5520 reizes
Recepte saglabāta favorītos 111 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
Uz vienu porciju
- 150 g maltas tītargaļas
- garšvielas
- 20-30 dārzā audzētu lakšu lapas
Pagatavošanas process:
Malto gaļu sajauc ar garšvielām. Ņem ēdamkaroti gaļas liek lakšu lapas kātiņa galā un saritina rullītī. Rullīšus kārto cieši vienu pie otra uz pannas, uzlej ūdeni (var buljonu, var vīnu, var saldo krējumu), tik daudz, lai rullīši vēl ir redzami, un sautē uz lēnas uguns 15 min.

Gatavs!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Recepte 1 personām

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Vēsture - fiksā ideja, kad palika pāri sauja maltās gaļas. Un uz galda glāzē bij saišķītis lakšu. Lai labi garšo!!
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
friina | 19/08/2015 15:19
Un kur lai ņem to laksi?
silvaana | 30/09/2015 13:13
Pavasarii seeklu veikalaa nopeerc seeklinjas un ieseej daarzaa, zhogmalee :)
friina | 09/10/2015 09:22
Es varu tikai piedzīvokļa uzpalodzes puķupodā iesēt.
uzsnedzel | 27/06/2015 15:41
interesanti:)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas