Gaļas pončiki, pīrādziņi, austiņas

Autors: muselite
Visas receptes, ko publicēja muselite
Recepte publicēta: 17.01.2015. - 15:58:36
Recepte lasīta 5819 reizes
Recepte saglabāta favorītos 42 reizes
Komentāri: 2

Gaļas pončiki, pīrādziņi, austiņas

Izejvielas un to daudzums
Parastā rauga mīkla.
- milti
- sāls šķipsniņa
- cukuriņš arī nedaudz
- raugs
- taukvielas
- ūdentiņš vai pieniņš uzsildīts, tikai ne vārošs lai lai mīkla rūgstot nesaplok.

Pagatavošanas process:
Izsijātiem miltiem pieliek sālīti un cukuriņu, visu izmaisa, tad pielej ūdentiņu vai pieniņu siltu, pēc tam uzreiz taukvielas vēl klāt izmaisa un pats pēdējais uzraudzēts raudziņš, visu kārtīgi maisa tik ilgi kamēr mīkla atlec no rociņām. vajadzības gadījumā pieber miltus kamēr mīkliņa nelīp pie rociņām. kad tas gatavs noliek trauku ar mīkliņu siltumā, apsedz ar dvielīti un gaida kad uzrūgs. tas arī viss. var arī likt sauso raugu, bet tas nav jāraudzē.to var likt uzreiz sausiem miltiņiem klāt reizē ar sālīti un cukuriņu un gala rezultāts ir garšīgs. ar to pašu mīkliņu speķa pīrādziņus arī var cept. veiksmīti tev un garšīgu ņamiņu!

Papildus fotogrāfijas - (7)
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
ivetaup | 01.05.2016. - 11:07:32
To recepti uzrakstija bernu darza audzinataja kura pat nemak normali runat.Nedrukaiet ludzu tadas needzibas.
aukstais-333 | 02.04.2018. - 19:24:50
Labāk iemācies rakstīt pati...
elizabete000 | 23.04.2016. - 21:23:52
..man droši, ka nekas nesanāks... jo mājās ir tikai raugs, cukurs, ūdens, piens... un rociņas ar nav, ir tikai normāla izmēra rokas... (

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.