Ielogoties
Reklāma

Ogu - zefīra kūka

Informācija
Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 12/01/2014 21:55
Recepte lasīta 8719 reizes
Recepte saglabāta favorītos 4 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (5)

Izejvielas un to daudzums:
- 1 bundžiņa persikupusītes
- 600 gr salds krējums
- 2 paciņas želantīns
- 7-8 gb. zefīrs
- svaigas ogas (es liku zemenes)
- nedaudz cukura
Pagatavošanas process:
Persikus saliku traukā (kā var redzēt bildītē), saplūkāju gabaliņos zefīrus (ar ir bildītē), tad likos pie saldā krējuma putošanas pievienojot nedaudz cukura un kad tas bija saputots, piemaisīju uzbriedinātu un izkausētu želantīnu... Un tad pusi putukrējuma krāvu virsū persikiem, tad saplūkāto zefīru kārtu virsū putukrējumam. Un tad pārējo putukrējumu izlieku visu... Var drusku atstāt ar ko panašķoties, trauka izlaizīšanai! Noslēgumā kraujam virsū ogas! Tā kā man garšo zemenes, tad es liku tās, bet var jebkuras citas likt!:)) Nu apmēram tā tapa mana kūciņa! Ieliekam ledusskapī, lai sastingst...
Ēdot pieliku klāt palikušās zemenītes un mērcīti (sula no zemenēm+persiku kompota sīrups)...
9 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
agita50 | 28/01/2017 18:40
forši, tikai tad puse dienas ap māju jāskraida... kalorijas... :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas