Ielogoties
Reklāma

Zaļie zirnīši ziemai

Informācija
Autors: kilona
Visas receptes, ko publicēja kilona
Recepte publicēta: 17/07/2013 13:30
Recepte lasīta 8342 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
Daudzums -cik katrs vēlas, pēc iespējām
Pagatavošanas process:
Zirņus izloba no pākstīm un izlasa tikai veselos. Tos saber nelielos plastmasas trauciņos vai maisinos un liek saldētavā. Ziemā, gatavojot ēdienu, pievieno saldētus.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Konservētajos zaļajos zirnīšos ir desmit reižu mazāk vitamīnu nekā svaigos, tie ir zaudējuši arī lielu daļu olbaltumvielu un ogļhidrātu. *Svaigus saldētus zirņus vajag iemērkt verdošā ūdenī, iepriekš neatsaldējot – tie būs garšīgāki un saglabāsies vairāk vitamīnu.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
ingr | 03/08/2018 16:00
Jaaskataas lai ir apmeeram vienaada gataviiba.Ja gadaas jau cietaaki, tos var apvaariit, aukstaa uudenii atdzeseet, un ielikt atseviskaa maisinaa saldeeties.Es vienreiz sasaldeeju visaadus kopaa(gan miikstos, gan gatavaakus)un bija probleemas-kameer gatavaaki izvaaraas miiksti, tikmeer negatavaakie jau izskiidusi.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas