Bez foto

Autors: kilona
Visas receptes, ko publicēja kilona
Recepte publicēta: 17.07.2013. - 13:30:32
Recepte lasīta 6273 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1

Zaļie zirnīši ziemai

Izejvielas un to daudzums
Daudzums -cik katrs vēlas, pēc iespējām

Pagatavošanas process:
Zirņus izloba no pākstīm un izlasa tikai veselos. Tos saber nelielos plastmasas trauciņos vai maisinos un liek saldētavā. Ziemā, gatavojot ēdienu, pievieno saldētus.

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Konservētajos zaļajos zirnīšos ir desmit reižu mazāk vitamīnu nekā svaigos, tie ir zaudējuši arī lielu daļu olbaltumvielu un ogļhidrātu. *Svaigus saldētus zirņus vajag iemērkt verdošā ūdenī, iepriekš neatsaldējot – tie būs garšīgāki un saglabāsies vairāk vitamīnu.

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
ingr | 03.08.2018. - 16:00:03
Jaaskataas lai ir apmeeram vienaada gataviiba.Ja gadaas jau cietaaki, tos var apvaariit, aukstaa uudenii atdzeseet, un ielikt atseviskaa maisinaa saldeeties.Es vienreiz sasaldeeju visaadus kopaa(gan miikstos, gan gatavaakus)un bija probleemas-kameer gatavaaki izvaaraas miiksti, tikmeer negatavaakie jau izskiidusi.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.