Raibā kūka

Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 14.05.2012. - 19:03:16
Recepte lasīta 5436 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 2

Raibā kūka

Izejvielas un to daudzums
- glāze jogurta (krējums, kefīrs)
- glāze cukura
- tējkarote cepampulveris
- 2 olas
- 2 glāzes miltus
- 50 gr eļļa
- garšai mandeļu eļļa
- 400 gr salds krējums
- 4 ēd. karotes cukurs
- 1 paciņa biezpiens

Pagatavošanas process:
Glāze jogurta, glāze cukura, tējkarote cepampulveris - samaisa visu kopā, tad pievieno... 2 olas, 2 glāzes miltus, 50 gr eļļu, garšai mandeļu eļļa. Mīklu sadala uz pusēm un vienai no tām pievieno ēdamkaroti kakao. Liek cepties 180 grādos apmēram uz 30 minūtēm.
Kad ir gatavs izcepies, sagriež visu mazos gabaliņos.
Sagrieztos gabaliņus samaisa ar putukrējuma un biezpiena maisījumu (400 gr salds krējums, 4 ēd.karotes cukurs, 1paciņa biezpiens), Liek bļodā kurā ieklāta pārtikas plēve, kārtīgi sapresē un liek uz nakti ledusskapī.
Nākamā dienā ņemu ārā no ledusskapja, lieku uz trauka, izdaiļoju ar šokolādes glazūru, uzrīvēju balto šokolādi...

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Pildījumus var pagatavot kādus vien vēlas. Esmu izmēģinājusi putukrējumu ar ogām, jogurtu, sajaukusi putukrējumu ar pudiņu... Galvenais, ka ātri un viegli pagatavojama. Lai labi garšo

Papildus fotogrāfijas - (7)
571
siicis10
572
siicis10
573
siicis10
574
siicis10
Kad ir izcepts, padzisis, tad sagriežu gabaliņos
575
siicis10
Te ir viss samaisīts kopā un bļodā salikts. Likšu ledusskapī
576
siicis10
Tāda kūka izskatās, kad ir izņemta no ledusskapja
577
siicis10
Pārklāju ar šokolādes glazūru, pa virsu sarīvēju balto šokolādi
578
siicis10
Labu apetīti!
3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
dilaila777 | 11.03.2014. - 15:54:03
..hmm..interesanta kuuka... gatavojiet, bus nammiga!
sniegapika | 08.08.2012. - 13:58:25
wow, šito būs jāpagatavo :) Paldies par recepti!

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.