Čebureki

Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 20.04.2012. - 23:04:26
Recepte lasīta 6395 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 2

Čebureki

Izejvielas un to daudzums
- 250 gr milti
- ola
- 150 ml kefīrs
- sāls
- šķipsniņa cepampulveris
- garšvielas kādas vien patīk, dilles, citi zaļumi utt.

Pildījumam:
- maltā gaļa 400-500 gr
- normāla lieluma sīpols ~70-80 gr
- garšvielas visādas - pipariņi, ķiplociņi

Otrs variants:
- 1 ola
- 1/2 glāzes alus
- 1/2 tējk. sāls
- 1 ēd k. eļļa
- milti pēc vajadzības

Pagatavošanas process:
No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu, atstāj uz pusstundiņu. Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka, stingri piespiežot maliņas ar dakšiņu.
Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz čebureki kļuvuši zeltaini brūni.

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Gaļas masai pievienoju ūdeni, tad tā ir sulīgāka.

Papildus fotogrāfijas - (1)
6 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
alfijja | 29.10.2013. - 19:35:15
labāk pienu pieleju gaļai un sīpolus lieku vairāk
tetuks15 | 25.08.2013. - 15:23:51
It kā vienkārši pagatavojams bet, maksā gan "sālīti" :(

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.