Cepta cūkgaļa sinepju marinādē

Autors: dzele
Visas receptes, ko publicēja dzele
Recepte publicēta: 19.04.2012. - 21:50:38
Recepte lasīta 12233 reizes
Recepte saglabāta favorītos 67 reizes
Komentāri: 6

Cepta cūkgaļa sinepju marinādē

Izejvielas un to daudzums
- 0.5-0.7 kg cūkas gaļas
- ēdamkarote Krievu sinepes, tikpat Franču sinepes
- šķipsna ”5 piparu maisījums”
- minimāli sāls
- šķipsna garšvielas Persilāde ”Santa maria” /sastāvā sāls iekļauts/



Pagatavošanas process:
Sagriežam gaļu gabalos līdzīgi kā karbonādei, izklapējam, liekam lielākā bļodā, pievienojam garšvielas, ar rokām visu samaisām.
Aizmirstam uz kādu stundu, divām ledusskapī, lai gaļa sadraudzējās ar sinepēm. Sakarsējam pannu un cepam līdz gaļas gatavībai.

Piedevās klāt dārzeņus un salātus. Labu apetīti!

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Garšvielu buķete ļoti labi novērš gaļas salkanumu.
Neesot Persilādei var to aizvietot sakombinējot to pašu mājas apstākļos - atsevišķi liekot klāt sasmalcinātus žāvētus pētersiļus, ķiploku sāli un vārāmo sāli. Samaisot iegūstam to pašu Persilādi.
Šo pašu gaļu var veiksmīgi šmorēt kā sautējumu - mērci
klāt pievienojot viegli apzeltītus pannā sīpolus un krējumu, ūdeni buljonam.

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (6)
ingr | 03.08.2018. - 22:15:26
Jebkurai galjinjai, kuru cep var piesaut sinepes-daudz bruunaaku garozinu var dabuut.Gulasam galu cepot pat pielieku-aatraak sabruunee.
dauka | 25.12.2015. - 15:12:08
sniegapika nevienā gaļas produktā Nav holesterīna... holesterīnu izstrādā cilvēku orgāni, konkrēti viens...
a333a | 03.08.2015. - 11:15:45
Tikai ar krievu sinepem, ir cepts, uz mangala, vispar super, un ar snabi! Mmmm
onset | 19.06.2012. - 16:20:31
Euuuu, bet šito recepti var izmantot arī šašlikam, vismaz man tā liekas :)) Paaaldies par ideju!
sniegapika | 10.05.2012. - 14:43:53
Forši! Pie tam, ja vēl sinepēm pievieno majorānu un baziliku, tad tāda marinēšana samazina holesterīna daudzumu gaļā :)
bilija | 22.04.2012. - 16:31:22
Noteikti pamēģināšu šo recepti ar angļu sinepēm, jūtu, ka vajadzētu garšot lieliski!

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.