Kāpostu kotletes

Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18.03.2012. - 09:57:57
Recepte lasīta 5904 reizes
Recepte saglabāta favorītos 39 reizes
Komentāri: 1

Kāpostu kotletes

Izejvielas un to daudzums
- 300 g maltas cūkgaļas
- 100 g svaigu kāpostu
- 100 g sīpolu
- 100 g pusvārītu rīsu
- garšvielas
- milti
- eļļa cepšanai
- 2 baltmaizes rikas mērcētas
- majonēze un kečups
- ķiploks

Pagatavošanas process:
Rīsus novāra pusgatavus. Sīpolu sagriež vidēji liekos gabaliņos. Kāpostu sarīvē uz rupjās rīves vai smalki sagriež. Samaisa malto gaļu ar rīsiem, sīpoliem, baltmaizi, kāpostiem un garšvielām. Veido kotletītes, kuras apvārta miltos un apcep eļā brūnganas no abām pusēm, Tad liek katliņā, pārlej ūdeni, tā, lai tiek tik tikko pārsegtas un sautē 15 min. Tad samaisa majonēzi ar kečupu un smalki rīvētu ķiploku, un pārlej pāŗ kotletītēm, un sautē vēl kādas 5 min.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Var sautēt tik kečupā ar majonēzi, bet tad labāk lielot gatavus rīsus un apvārītus kāpostus.

3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
leedijaa7 | 16.09.2019. - 21:28:21
Laba tikai bez makaroniem.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.