Ielogoties
Reklāma

Mannā rausis.

Informācija
Autors: mocca
Visas receptes, ko publicēja mocca
Recepte publicēta: 30/01/2012 18:14
Recepte lasīta 6009 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 180 gr. manna
- 250 ml. ūdens
- 210 gr. cukurs (tā receptē, bet krietni tas ir par daudz)
- 100 gr. milti
- 30 gr. kakao
- 100 ml. eļļa
- 1-1.5 t.k. cepamais pulveris
- rozīnes, rieksti utt.
- pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošanas process:
Tātad beram traukā mannā + cukuru un pārlejam ar siltu ūdeni. Sajaucam un noliekam siltā vietā apmēram 2-3st. briest. Kad sabriedis tad pievieno klāt eļļu un mazliet uzsit mīklu. Kakao + miltus + cepamo pilveri sajauc kopā. Iesijā jau gatavā masā un sajauc visu viendabīgā mīklā. (mīklai klāt vēl pievienoju šķipsnu sāls) Pieliekam klāt rozīnes, riekstus (ko sirds kāro) sajaucam un tad ņemam izvēlētu veidni kamī cept to brīnumu. Cepam 180 C ... 30-60min. Gatavību pārbaudam ar zobu irbuli, ja nelīp klāt tad viss ir izdevies un ņemam laukā. Pārkaisam ar pūdercukuru un liekam maliņā lai atdziest.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
belinda | 02/02/2012 12:30
.. izklausās interesanti un izskatās gardi..!! būs jāpamēģina, .. var jau kakao nelikt, būs gaišais variants, vai arī pusi sajaukt tumšu, pusi atstāt gaišu un lejot uz pannas samiksēt, .. sanāks raibs..
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas