Ielogoties
Reklāma

Biezpiena, ābolu plātsmaize

Informācija
Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 01/10/2011 22:56
Recepte lasīta 10061 reizes
Recepte saglabāta favorītos 65 reizes
Komentāri: 8
Foto

Rādīt vairāk (4)

Izejvielas un to daudzums:
- 4 gb. olas
- 200 gr cukurs
- 1 pac. vaniļas cukurs
- 2 tējk. cepamais pulveris
- 50 gr eļļa
- 500 gr milti
- 500 gr biezpiens
- Pūres karameļu krems
- āboli
- 1 glāze sk. krējums
Pagatavošanas process:
Olas saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, eļļu un miltus. Gatavo mīklu izlīdzina uz paplātes, nedaudz sasmērē ar karameļu kremu, pa virsu saliek ābolus, pārlej tos ar saldu krējumu. Cep 180 grādu cepeškrāsni 30-40 min.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Izejvielu daudzums ir dots apmēram, jo gatavoju pēc acumēra. Miltus mīklai pievienoju tik daudz, lai tā būtu kā biezs krējums...
Labu apetīti!
5 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (8)
maigaaa | 31/07/2017 14:27
Gardi izskatās un ņam, ņam... Tik es lieku biezpienu pa virsu!
dilaila777 | 11/03/2014 15:29
Skaisti un gardi!!! Loti veseligas sastavdalas, visi gatavojiet un baudiet gardo maiziti!!!
ronya | 24/08/2012 13:51
Man dievīgi garšo viss, kas no biezpiena, bet šī maize, jo īpaši ļoti ;) ! Visvis ..priekš manis ! Pati gan vēl neesmu cepusi ...
ronya | 21/10/2011 05:46
Sounds yummy ;) !
siicis10 | 03/10/2011 21:40
Ak vai, nu gan esmu sarakstījusi... biezpiens varētu būt 500gr vai vairāk, nemāku precīzi pateikt, jo nesvēru, cik bija maisiņā ledusskapī, tik arī pieliku un miltus liku, kā saka, uz aci... Lai mīkla tāda pabieza būtu, ar karoti izlīdzināju pannā... Atvainojos par tādu kļūdu... :)
agneta | 02/10/2011 13:32
Hm, un cik biezpiens ? :)
onset | 02/10/2011 12:16
Izejvielu sarakstā gan neredzu biezpiena daudzumu... milti gan ir par daudz, manuprāt.
houpasummere | 02/10/2011 00:25
Tik garshiigu recepti uz nakti pievienot;p //Paldies!! :))
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas