Grauzdētas auzu pārslas putukrējumā

Autors: houpasummere
Visas receptes, ko publicēja houpasummere
Recepte publicēta: 27.02.2011. - 16:39:26
Recepte lasīta 37878 reizes
Recepte saglabāta favorītos 5 reizes
Komentāri: 4

Grauzdētas auzu pārslas putukrējumā

Izejvielas un to daudzums
- 200gr. saldais krējums
- 150 gr. auzu pārslas
- 5 ēd.kar. cukurs

Pagatavošanas process:
Vispirms sagrauzdē auzu pārslas:
Uz sausas pannas uzber auzu pārslas un uzsilda (uz lēnas uguns), maisot. Pievieno aptuveni 3 ēd.kar. cukuru, un maisot silda, kamēr auzu pārslas iegūst brūnganu izskatu, tiek sagrauzdētas, šis process nav ilgs.
Sagrauzdētās auzu pārslas atdzesē.

Traukā sakuļ saldo krējumu, pievienojot 2 ēd. kar. cukuru.
Putukrējumā iemaisa sagrauzdētās auzu pārslas.

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Auzu pārslas putukrējumā var apēst tāpat vai kopā ar ķīseli.
Var grauzdēt vairāk pārslu (piemēram glāzi), tad putukrējums būs piesātinātāks ar pārslām, ja deserts paredzēts apēst uzreiz.
Uzglabā ledusskapī.

Papildus fotogrāfijas - (8)
4 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
malda13 | 15.04.2016. - 08:27:22
Garšīgi, bet ja pievieno kādu zemeni (ja vēl saldētavā kāda palikusi), tad vispār ļoti, ļoti garšīgi!
eleste | 07.03.2014. - 02:38:04
Izskatās labi, šķiet pirmo reizi šitādu brīnumu redzeju Lidiņā, peldēja virs ķīšeļa :D ņamma
houpasummere | 20.03.2011. - 17:56:58
Luudzu!! ;))
alana | 14.03.2011. - 14:14:05
Paldies, vakar uztaisīju... garšoja i man i vīram! Labs desertinš sanāca un ļoto ātri! Bučiņa!

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.