Ielogoties
Reklāma

Ābolrozes

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 30/09/2010 23:17
Recepte lasīta 6036 reizes
Recepte saglabāta favorītos 37 reizes
Komentāri: 5
Foto

Rādīt vairāk (4)

Izejvielas un to daudzums:
- 500 g bez rauga kārtainās mīklas iepakojums
- 5 ēd.k. cukura
- 1/3 tējk. citronskābes
- 2 lieli āboli ar sārtu ādiņu
- eļļa vai sviests
- milti
- 200 g ūdens
- zobu bakstāmie kociņi
Pagatavošanas process:
Ābolus bez serdes sagriezt šķēlītes. Kastrolī ieliet ūdeni, pievienot 3 ēd.k. cukura, citronskābi un uzvārīt. Iebērt ābolus, pavārīt 2 min un izņemt caurdurī, lai sīrups notek. Atlaidinātu mīklu sagriež 2 cm biezās loksnēs garumā. Paber cukuru, novieto ābolu šķēles vienu uz otras, satīt rullīšos un savienot ar kociņiem. Kārto ’’rozes’’ziedus uz plātes, kas ieziesta ar taukvielām un pabērta ar miltiem.
Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā līdz mīklas gatavībai.

Vidēji sanāk ap 20 ’’rozēm’’.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
raganina123 | 21/11/2014 10:33
Janoprovē..es parasti taisu ar parasto rauga mīklu, gatavās praktiski neizmantoju... Paldies ieprovēšu...
blonda-98 | 25/05/2014 13:40
ļoti gaŗšigi.
tille | 17/05/2012 11:02
Izskatās super, man gan kanēli vel prasītos :)
salaciete | 11/10/2010 13:21
Paldies!
Pašai jau likās, ka sanāca garšīgi:)
olita112 | 03/10/2010 14:50
..man tā miza traucētu, bet tad tas smukums zūd...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas