Ābolrozes

Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 30.09.2010. - 23:17:55
Recepte lasīta 4503 reizes
Recepte saglabāta favorītos 37 reizes
Komentāri: 5

Ābolrozes

Izejvielas un to daudzums
- 500 g bez rauga kārtainās mīklas iepakojums
- 5 ēd.k. cukura
- 1/3 tējk. citronskābes
- 2 lieli āboli ar sārtu ādiņu
- eļļa vai sviests
- milti
- 200 g ūdens
- zobu bakstāmie kociņi

Pagatavošanas process:
Ābolus bez serdes sagriezt šķēlītes. Kastrolī ieliet ūdeni, pievienot 3 ēd.k. cukura, citronskābi un uzvārīt. Iebērt ābolus, pavārīt 2 min un izņemt caurdurī, lai sīrups notek. Atlaidinātu mīklu sagriež 2 cm biezās loksnēs garumā. Paber cukuru, novieto ābolu šķēles vienu uz otras, satīt rullīšos un savienot ar kociņiem. Kārto ’’rozes’’ziedus uz plātes, kas ieziesta ar taukvielām un pabērta ar miltiem.
Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā līdz mīklas gatavībai.

Vidēji sanāk ap 20 ’’rozēm’’.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus fotogrāfijas - (3)
296
lams
297
lams
Pirms likšanas cepeškrāsnī
298
lams
Tikko no krāsns :)
299
lams
Labu apetīti!:)
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
raganina123 | 21.11.2014. - 10:33:47
Janoprovē..es parasti taisu ar parasto rauga mīklu, gatavās praktiski neizmantoju... Paldies ieprovēšu...
blonda-98 | 25.05.2014. - 13:40:07
ļoti gaŗšigi.
tille | 17.05.2012. - 11:02:28
Izskatās super, man gan kanēli vel prasītos :)
salaciete | 11.10.2010. - 13:21:45
Paldies!
Pašai jau likās, ka sanāca garšīgi:)
olita112 | 03.10.2010. - 14:50:51
..man tā miza traucētu, bet tad tas smukums zūd...

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.