Ielogoties
Reklāma

Kabači ar sīpoliem krējumā

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 20/09/2010 22:08
Recepte lasīta 3876 reizes
Recepte saglabāta favorītos 4 reizes
Komentāri: 3
Izejvielas un to daudzums:
- kabaču šķēles
- sīpols
- ķiploka daiviņa
- sāls
- eļļa
- milti
- krējums
Pagatavošanas process:
Kabačus apviļā miltos un apcep brūnus eļļa, liek traukā saceptos gabaliņus. Sīpolu sagriež pusriņķīšos. Kad viss kabača daudzums sacepts, cep sīpolu ar smalki sarīvētu ķiploku un paber sāli. Kad sīpols ir gatavs, tam pievieno saceptos kabačus un pāris karotes krējuma, apmaisa un zem vāka pasautē 2-3 min, tad slēdz laukā, apmaisa un ļauj tam pastāvēt zem vāka kādas 5-10 min.

Es cepu visu tik cik uzreiz var apēst. ēdami gan silti, gan auksti.
Krējuma vietā var izmantot majonēzi.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
ciprese55 | 26/09/2010 08:42
Paldies, sanāca ļoti garšīgi.:)
haijama-x | 22/09/2010 19:39
izklausās labi. man uzdāvināja vienu kabaci. būs jāprovē.
olita112 | 21/09/2010 23:02
... jau otro nedēļu -kabači ir manas ikdienišķās vakariņas, tā kā šitā recepte-oki... tik man auksti negaršo..tāpēc taisu tik, varu pati noēst... :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas