Kabači ar sīpoliem krējumā

Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 20.09.2010. - 22:08:00
Recepte lasīta 3469 reizes
Recepte saglabāta favorītos 4 reizes
Komentāri: 3

Kabači ar sīpoliem krējumā

Izejvielas un to daudzums
- kabaču šķēles
- sīpols
- ķiploka daiviņa
- sāls
- eļļa
- milti
- krējums

Pagatavošanas process:
Kabačus apviļā miltos un apcep brūnus eļļa, liek traukā saceptos gabaliņus. Sīpolu sagriež pusriņķīšos. Kad viss kabača daudzums sacepts, cep sīpolu ar smalki sarīvētu ķiploku un paber sāli. Kad sīpols ir gatavs, tam pievieno saceptos kabačus un pāris karotes krējuma, apmaisa un zem vāka pasautē 2-3 min, tad slēdz laukā, apmaisa un ļauj tam pastāvēt zem vāka kādas 5-10 min.

Es cepu visu tik cik uzreiz var apēst. ēdami gan silti, gan auksti.
Krējuma vietā var izmantot majonēzi.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
ciprese55 | 26.09.2010. - 08:42:21
Paldies, sanāca ļoti garšīgi.:)
haijama-x | 22.09.2010. - 19:39:26
izklausās labi. man uzdāvināja vienu kabaci. būs jāprovē.
olita112 | 21.09.2010. - 23:02:36
... jau otro nedēļu -kabači ir manas ikdienišķās vakariņas, tā kā šitā recepte-oki... tik man auksti negaršo..tāpēc taisu tik, varu pati noēst... :)

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.