Latviskais lečo

Autors: versija
Visas receptes, ko publicēja versija
Recepte publicēta: 18.08.2010. - 16:11:29
Recepte lasīta 17098 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 3

Latviskais lečo

Izejvielas un to daudzums
- 2 kg kabači
- 5 paprikas
- 10 vidēji sīpoli
Marinādei:
- 1 l ūdens
- 1 gl. eļļa
- 0,5 gl. 9% etiķis
- 1 gl. cukurs
- 2 ēd.k. sāls
- 0,5 l tomātu pasta
- 1 tējk. malti melnie pipari

Pagatavošanas process:
Marinādi uzvāra, ber iekšā nomizotus un gabaliņos sagrieztus kabačus, vāra. Pa to laiku sagriež paprikas. Kopš vārīšanās brīža pavāra 10 min. un ber paprikas iekšā, vāra 10 min. Pa to laiku sagriež sīpolus. Ber iekšā un vāra vēl 10. min.
Karstu sapilda burciņās un vāko ciet.

No uzrādītā daudzuma sanāk aptuveni desmit 0,5 l burciņas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus fotogrāfijas - (1)
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
lare | 15.08.2018. - 22:27:30
Tiešām labs
serenaade | 21.12.2011. - 19:14:59
vai apcepti kabači negaršo labāk?? Pamēģini.
versija | 19.08.2010. - 16:45:33
Šodien es tam pasākumam pieliku kāpostus. Pusi uz pusi ar kabačiem. Un uz to daudzumu divas pākstis čili piparu. Šitādi man garšoja vēl labāk.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.