Ielogoties
Reklāma

Latviskais lečo

Informācija
Autors: versija
Visas receptes, ko publicēja versija
Recepte publicēta: 18/08/2010 16:11
Recepte lasīta 21593 reizes
Recepte saglabāta favorītos 2 reizes
Komentāri: 3
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 kg kabači
- 5 paprikas
- 10 vidēji sīpoli
Marinādei:
- 1 l ūdens
- 1 gl. eļļa
- 0,5 gl. 9% etiķis
- 1 gl. cukurs
- 2 ēd.k. sāls
- 0,5 l tomātu pasta
- 1 tējk. malti melnie pipari
Pagatavošanas process:
Marinādi uzvāra, ber iekšā nomizotus un gabaliņos sagrieztus kabačus, vāra. Pa to laiku sagriež paprikas. Kopš vārīšanās brīža pavāra 10 min. un ber paprikas iekšā, vāra 10 min. Pa to laiku sagriež sīpolus. Ber iekšā un vāra vēl 10. min.
Karstu sapilda burciņās un vāko ciet.

No uzrādītā daudzuma sanāk aptuveni desmit 0,5 l burciņas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
lare | 15/08/2018 22:27
Tiešām labs
serenaade | 21/12/2011 19:14
vai apcepti kabači negaršo labāk?? Pamēģini.
versija | 19/08/2010 16:45
Šodien es tam pasākumam pieliku kāpostus. Pusi uz pusi ar kabačiem. Un uz to daudzumu divas pākstis čili piparu. Šitādi man garšoja vēl labāk.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas