Ielogoties
Reklāma

RISI - PISI ar ceptu foreli

Informācija
Autors: saule007
Visas receptes, ko publicēja saule007
Recepte publicēta: 10/08/2010 17:20
Recepte lasīta 5013 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 4
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 100 gr rīsu(labāk basmatijas)
- 1 mazā krūzīte zaļo zirnīšu
- 1 neliela forele
- 1 ēd.k. milti
- 1 ēd.k. eļļas
- 1 ēd.k. sviesta
- sāls
- pipari
- 1/2 citrona
- majorāns
- timiāns
Pagatavošanas process:
Foreli notīra, sagriež vēlamos gabaliņos, ietrin ar citronu, apbārsta ar sāli, pipariem, apviļā miltos un liek nelielā daudzumā eļļas cepties... tikmēr kamēr šī cepas uz nelielas uguns, liekam katliņā vārīties rīsus, ar nelielu sāls piedevu, kad rīsi nāk gatavi, tad ber klāt zaļos zirnīšus, kad gatavs, uz sietiņa notecina, saber atpakaļ katliņā un uzkarsē ar 1 ēd.k. sviesta, tikmēr arī forele ir izcepusies smuki, servējam un liekam galdā!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Risi-pisi ir austriešu paēdiens, var ēst arī ar sieru, vai jebkuru citu gaļu kas labāk garšo... mums bij aizķērusies viena forelīte.
Noteikti gatavošu arī Latvijā atbraukusi!
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
saule007 | 10/08/2010 20:40
Zini, sheit arii tam ir VINJI... atved iztiiritu, tik galva jaanogriez un pa gabalinjiem jasadala!!! :))
... taa kaa atbilde- NETIIRIJU:... :)))
versija | 10/08/2010 20:38
Nju... es zivis netīru. Priekš tam ir VIŅI. Nesūdzos ne par RISI ne PISI trūkumu :)
mariins4x4 | 10/08/2010 20:04
Versij, Tu ko?!! Ja ne tikai risi, bet arī pisi, tad var arī pati ... notīrīt... zivi... :)
versija | 10/08/2010 19:17
Un to zivi.. Tu pati???.. tīrīji???
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas