Saldie kabači

Autors: braiducce
Visas receptes, ko publicēja braiducce
Recepte publicēta: 06.08.2010. - 21:50:47
Recepte lasīta 9701 reizes
Recepte saglabāta favorītos 34 reizes
Komentāri: 5

Saldie kabači

Izejvielas un to daudzums
- kabacis
- 1l ūdens
- 2 glāzes cukurs
- 2 paciņas vaniļas cukurs
- 40 grami citronskābe
- citrona šķēle

Pagatavošanas process:
Kabačus nomizo, izņem mīkstumu, sagriež gabaliņos, burkas apakšā liek citrona škēli pa virsu kabačus. Uzlej vārošu ūdeni, patur10-15min., ūdeni nolej, liek atkal vārīties + cukurs + vaniļas cukurs + citronskābe. Uzlej kabačiem, aizvāko, apgāž otrādi, ļauj atdzist.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Man teica, ka garšot var pēc 3 dienām apmēram, tad savus ar nogaršošu. Garšo pēc ananāsiem, man vismaz degustējot tā likās.

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
ingr | 06.08.2018. - 15:18:42
Gribat ananasu garsu, tad udens vietaa vajag veikala ananasu sulu.Izklausaas, ka nevajag karseet.Es kirbi taa taisu.
aha277 | 15.09.2013. - 10:42:55
... liekas, ka kaut kas tajā receptē nav līdz galam uzrakstīts... un tiešām nevajag karsēt???
ingucis23 | 09.08.2013. - 15:29:21
cik daudz kabačus likt burkā pusi vai pilnu?
siicis10 | 11.08.2011. - 09:17:17
Esmu taisījusi ar cidonijām un arī ar aličiem, arī labo garšo...
ingucis23 | 09.08.2013. - 15:56:25
cik jaliek burka?
versija | 19.08.2010. - 18:45:41
Vai ir jau nogaršoti???

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.