Ielogoties
Reklāma

Mans mīļākais dārzeņu sautējums

Informācija
Autors: neparastaa
Visas receptes, ko publicēja neparastaa
Recepte publicēta: 04/08/2010 22:49
Recepte lasīta 7552 reizes
Recepte saglabāta favorītos 2 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- ingvers (gabaliņš apmēram īķšķa lielumā, ja grib stiprāk, tad vairāk)
- burkāni
- kāposti
- sarkanā paprika
- brokoļi
- cukini vai mazs kabacis
- tomāti,
- saldais krējums
- olīveļļa
- dilles
nevaru pasacīt cik gramos vajag katru sastavdaļu, jo proporcijas te var būt dažādas pēc izjutām un tik cik salien pannā
Pagatavošanas process:
Sarīvē ingveru, liek dziļā pannā karstā olīveļļā, drusku pacep, tad pieliek burkānus, kāpostus, papriku, uzlej mazliet ūdeni un sautē kādas 10 min..
Tad pieliek indijas riekstus, brokoļus, cukini sautē kādas 20min, tad pieliek nomizotus, gabaliņos sagrieztus tomātus, pasautē 2-3min., beigās pieliek sāli (pēc garšas), saldo krējumu un pasautē vēl 2-3 min., nogriež uguni un bagātīgi pārkaisa ar dillēm.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Vislabāk šo sautējumu gatavot dziļā pannā nevis katlā. Es lieku kafijas saldo krējumu ar zemo tauku procentu, jo domāju par figūru ari, kas nedomā var likt 35%, īpašo garšu dod ingvers un indijas rieksti. Var izmantot arī citus dārzeņus, piemēram brokoļa vietā likt puķkāpostu. Var pielikt kāršu pupiņas, visu ko, tikai ne kartupeļus.
4 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
neparastaa | 06/08/2010 21:36
RIMI.peerku..svaigo..nevis to pulveri pacinjaas..maksa ap 2ls kilogramaa..
versija | 06/08/2010 15:54
Kur Tu pērc ingveru??? Man gan laikam vairāk būtu jājautā- nez kur to var nopirkt pie mums??? Un cik tas maksā?
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas