Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums

Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 02.02.2010. - 14:47:57
Recepte lasīta 5908 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 3

Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums

Izejvielas un to daudzums
- saldēta zivju fileja, ap 1 kg
- kartupeļi 1-1,5 kg
- siers 200 g
- piens 150 ml
- sviests 50 g
- zaļumi
- ingvers
- milti
- eļļa
- garšvielas

Pagatavošanas process:
Zivju fileju atsaldē, sagriež mazos gabaliņos un ierīvē ar garšvielu un sāls maisījumu.

Nomizo kartupeļus un liek vārīties.

Kamēr vārās kartupeļi, zivs gabaliņus apvārta miltos un cep uz pannas eļļā gandrīz līdz gatavībai.

Kad kartupeļi gatavi, no tiem pagatavo biezeni, pievienojot pienu, sviestu, smalki sagrieztus zaļumus, sarīvētu ingveru.

Ieeļļotā cepamtraukā liek kārtu zivju, kārtu kartupeļu biezeņa, atkal kārtu zivju un kārtu kartupeļu biezeņa. Virsū uzber sarīvētu sieru.

Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 100

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Kartupeļu biezenim var pievienot apceptus sīpolus.

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
velga90 | 02.11.2017. - 06:35:53
Garšīga
siklika | 08.01.2014. - 20:11:40
shis dazhaadas variaacijas ir baigi garshiigi... es taa meedzu izlietot vakardienas variitos kartupeljus... netaisot biezeni..vienk griezhot skjeelees kartupeljus..
kirbitis | 12.06.2010. - 13:19:13
man un bērniem ļoti garšoja.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.