Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona/laima sulu

Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 30.12.2009. - 01:35:33
Recepte lasīta 6959 reizes
Recepte saglabāta favorītos 43 reizes
Komentāri: 0

Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona/laima sulu

Izejvielas un to daudzums
- vārītas garneles 500 gr.
- ķiploks - 5 daiviņas
- sojas mērce - 3 ēdamkarotes
- citrona vai laima sula (var būt abas) - no augļa pusītes
- pipari
- eļļa cepšanai

Pagatavošanas process:
Atsaldē garneles, ja tās ir sasaldētas.
Sīki sagriež ķiploku un dažas minūtes cep eļļā.
Pievieno vārītas garneles (ja nopirktās garneles jau ir rozā krāsā, tās ir vārītas, jo nevārītas garneles ir pelēkas).

Pievieno citrona/laima sulu, sojas mērci un piparus. Regulāri apmaisot, visu cep apmēram 6 minūtes.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Lieliska uzkoda pie alus.

Papildus fotogrāfijas - (2)
97
guanche
98
guanche
Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona/laima sulu
99
guanche
Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona vai laima sulu.
1 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.