Ielogoties
Reklāma

Ceptas garneles ar sojas mērci un citrona/laima sulu

Informācija
Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 30/12/2009 01:35
Recepte lasīta 8844 reizes
Recepte saglabāta favorītos 7 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- vārītas garneles 500 gr.
- ķiploks - 5 daiviņas
- sojas mērce - 3 ēdamkarotes
- citrona vai laima sula (var būt abas) - no augļa pusītes
- pipari
- eļļa cepšanai
Pagatavošanas process:
Atsaldē garneles, ja tās ir sasaldētas.
Sīki sagriež ķiploku un dažas minūtes cep eļļā.
Pievieno vārītas garneles (ja nopirktās garneles jau ir rozā krāsā, tās ir vārītas, jo nevārītas garneles ir pelēkas).

Pievieno citrona/laima sulu, sojas mērci un piparus. Regulāri apmaisot, visu cep apmēram 6 minūtes.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Lieliska uzkoda pie alus.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas