Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem

Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 05.10.2009. - 01:31:05
Recepte lasīta 7107 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1

Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem

Izejvielas un to daudzums
- 2 jūras karūsas
- 1 sīpols
- 1 paprika
- 1 tomāts
- ingvera sakne, aptuveni 30 grami
- jūras sāls
- pipari (var izmantot citronpiparus)
- olīveļļa

Pagatavošanas process:
Zivis nomazgā, notīra un izķidā (ja tas nav izdarīts veikalā). Nosusina papīra dvielī. Gan iekšpusē, gan ārpusē karūsas ierīvē ar sāli un pipariem.

Sagriež sīpolu, tomātu, papriku. Ja ir iespēja, ieteicams izmantot zaļu un dzeltenu papriku, jo izskatīsies smukāk. Ingvera sakni sarīvē vai ļoti smalki sagriež.

Sīpolu apcep līdz tas kļūst zeltains. Pievieno tomātu un papriku un uz lēnas uguns turpina cept apmēram 10 minūtes. Neilgi pirms cepšanas beigām pievieno ingveru.

Dārzeņus pilda zivīs un liek uz ieeļļotas cepešpannas.

Sagatavotās zivis ieziež ar eļļu un cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus fotogrāfijas - (3)
83
guanche
Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem.
84
guanche
Jūras karūsa (Dorada) sagatavota cepšanai
85
guanche
Jūras karūsa (Dorada)
86
guanche
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
bagatais-ansis | 10.02.2016. - 20:54:19
Ohhh, 200 grādos 30 min - kam tā zive tik ilgi jācep tai cepeškrāsnī??? Es liktu 8-15 min uz 180 gr.

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.